No niin saimme jo toisen viinismaisteluillan aikaseksi,tällä kertaa Vantaan Kuusikkoon,emäntänä Anne. Rypäleeksi valitsin Cabernet Savignonin joka on ns. maailmanmatkaaja, tunnettu kaikkialla. Viinit voimakkaita, aromaattisia (mustaherukkaa) ja varsin pitkäikäisiä. Tämä klassinen rypälelaji vaatii yleensä kypsytystä. On myös tavallista, että cabernet sauvignonista tuotettu viini sekoitetaan muista lajikkeista tuotettuihin viineihin, aivan samoin kun sen kotiseudulla Bordeaux’ssa on tapana. Nykyisin cabernet sauvignon tuotetaan niin, että viini kypsyy nopeammin pullossakin.
Tällä kertaa päätimme ottaa vähemmän pulloja että vaikutustaso latvassa jäisi vähemmälle tällä kertaa eli valitsin 5 viiniä kun meitä oli 7 maistelemassa.Viinin seurana oli paahtopaistisalaattia, patonkia, kinkkupiirakkaa ja "homejuusto-piparia"..
Paikalla tällä kertaa oli Helinä,Tuomo,Sami,Hanna,Susanna,Anne ja Merja, joka rohkeasti otti askeleen kohti punaviinin aromikasta ja viivyttelevää tunnelmaa.... sivustakatsojana mervi brandylasinsa kanssa..;)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti